Aanvragen EHBO-inzet

  Naam contactpersoon (verplicht)
  E-mailadres contactpersoon (verplicht)
  Telefoonnummer contactpersoon (verplicht)
  Begindatum evenement (verplicht)
  Einddatum evenement
  Locatie (verplicht)
  Verwacht aantal bezoekers
  Reeds aanwezige voorzieningen (vaste plaats, AED, portofoons etc.)
  Beschrijving van het evenement en verdere belangrijke gegevens.

  Bij veel evenementen in en rond onze gemeente komt u ze vaak tegen, de vrouwen en mannen in de oranje hesjes en de grote zwarte koffers altijd binnen pakafstand. Altijd staan ze klaar, daar waar hulp geboden zou kunnen worden. Denkt u eens aan de Dongense Avond-4-daagse of de vele toernooien bij Atletiekvereniging Atledo!

  Dat de EHBO Vereniging Dongen meer doet dan enkel cursussen en herhalingslessen geven aan haar leden, mag u inmiddels wel bekend zijn. Een van die ‘extra’ activiteiten is het begeleiden van evenementen en alles wat daarbij komt kijken op het gebied van de hulpverlening.
  Zo kunnen wij adviseren, materialen en mensen leveren of zorg dragen voor een op uw wensen afgestemde service m.b.t. de hulpverlening op uw evenement. Sinds de laatste jaren, na de afschuwelijke brand in Volendam en de vuurwerkramp in Enschede, heeft de regering haar beleid m.b.t. veiligheid aanzienlijk aangescherpt en wordt er steeds vaker een beroep gedaan op onze diensten. EHBO Vereniging Dongen probeert op deze toenemende vraag in te spelen, door haar mensen goed op te leiden, de modernste spullen aan te schaffen en te werken volgens de allernieuwste en/of beste procedures om uw evenement voor mogelijke rampspoed te behoeden!

  Als organisator bent al dan niet verplicht zorg te dragen voor een goede verzorging van gewonden en gekwetsten die tijdens uw evenement voorkomen. Ook bestrijding van ongevallen, letten op de algemene veiligheid etc. valt onder uw verantwoordelijkheid. EHBO Vereniging Dongen kan u daarbij adviseren en zo nodig ook assisteren. De eindverantwoording blijft echter ten allen tijde bij u als organiserende partij.
  U vraagt via dit formulier uw ehbo-ers aan bij onze afdeling Evenementencoördinatie. Wanneer wij uw ‘Aanvraag hulpverlening’ ontvangen hebben, gaan wij een plan van aanpak en een beoordelingsprofiel opstellen. Dit wilt zeggen dat wij u toegezonden formulier uw aanvraag en evenement toetsen en daarop ons draaiboek gaan baseren. Na deze toetsing zal z.s.m. contact met u worden opgenomen. Het is en blijft uw evenement natuurlijk!!!

  Een ‘aanvraag hulpverlening’ dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van het evenement bij ons binnen te zijn! Is dit niet het geval, dan zal de aanvraag niet verwerkt kunnen worden. Het e-mailadres is: evenementen@ehbo-dongen.nl